Akár könyveit, akár hagyatékból származó ingóságait szeretné gyorsan, jó feltételekkel értékesíteni, ránk számíthat. Ingyenes kiszállás, ingyenes szakértő értékbecslés, amit Önnek nyújtunk az értékesítésen túl. Hívjon minket és segítünk!

+36 70 423 8441

Szakértő csapatunk több mint két évtizede áll a budapesti és Budapest környéki lakosság szolgálatában. Ha Ön feleslegessé vált könyveitől szeretne megválni, esetleg régi értékeit szeretné gyorsan pénzzé tenni, ránk az elsők között számíthat.

Elsősorban használt könyvek és antik könyvek felvásárlásával és újra értékesítésével foglalkozunk. Ezen kívül gyakorta megfordulnak kezünk alatt régi képeslapok, régi térképek, régi kéziratok, valamint hagyatékból származó antik tárgyak.

Az utóbbi évek igénye azonban szükségessé tette, hogy bővítsük szolgáltatásainkat. Így kapott helyet palettánkon a hagyaték felvásárlással egybekötött teljes lakáskiürítés. Ezzel valódi űrt töltünk be ezen a területen, hiszen ez valós és állandó problémát okoz a lakosság körében. A teljes lakáskiürítésről bővebben itt olvashat: teljes lakáskiürítés hagyaték felvásárlással.

Csapatunk küldetése, hogy stabil hidat képezzen az eladók és a vásárlók/gyűjtők/befektetők között. Azok számára, akik szeretnék jó áron, gyorsan eladni könyveiket, illetve egyéb hagyatékból származó ingóságaikat, valódi segítséget nyújtunk, mivel a legegyszerűbb és leggyorsabb ügyintézés mellett a lehető legjobb árat kínáljuk a piacon.

Szakértő értékbecslő munkatársaink jelentik a garanciát vevőink és ügyfeleink számára egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!

A Könyv és Társai Antikvárium csapata