Tele van ingóságokkal a lakása, amitől szeretne gyorsan megszabadulni? Akár örökölt, akár költözés előtt áll, segítünk! A megoldás, amire Önnek most szüksége van, az a teljes lakáskiürítés hagyatékfelvásárlással egybekötve. Hívjon minket az alábbi telefonszámon!

+36 70 423 8441

A bútorok és egyéb holmik között ki tudná megmondani pontosan, hogy mi az érték és mi az értéktelen holmi?

Ám nem ez az egyetlen probléma a lakáskiürítéssel. Manapság a lomtalanítás súlyos költségeket von maga után. Még ha mindent önmaga végez el, a konténer (vagy konténerek) akkor is sok pénzbe kerülnek. Mi segítünk a költségek visszaszorításában. A teljes lakáskiürítés akár ingyenes is lehet. Szerencsés esetben még mi fizetünk Önnek.

Hagyaték felvásárlás és teljes lakáskiürítés egyben

Lakáskiürítés hagyaték felvásárlásAlapvetően hagyaték felvásárlással és könyvfelvásárlással foglalkozunk, de néhány évvel ezelőtt világossá vált számunkra, hogy ez nem elegendő. A lakáskiürítés szintén nagy problémát jelent azok számára, akik felkeresnek minket.

Éppen ezért kötöttük össze ezeket a szolgáltatásokat. Ezzel átvállaljuk a teljes lakáskiürítés problémáját.

Leggyakrabban olyan esetben keresnek meg minket, amikor örökölt ingóságok elhelyezése válik megoldhatatlanná. Az is gyakorta megesik, hogy egy család kisebb lakásba költözik, és a helyhiány miatt az ingóságok már nem elhelyezhetők. További eset, amikor önkormányzati lakás leadása előtt muszáj kiüríteni a lakást, de a rengeteg holmit nincs hova tenni.

Bármelyik eset is legyen éppen aktuális, a hagyaték felvásárlás és a könyvfelvásárlás önmagában nem oldja meg a problémát, hiszen a rengeteg értéktelen holmival is muszáj kezdeni valamit.

Pontosan erre a problémára nyújtunk megoldást. Mindezt oly módon, hogy a lakáskiürítés ne kerüljön óriási összegekbe Önnek.

Teljes lakáskiürítés ára

Lakáskiürítés hagyaték felvásárlásAmennyiben Önnek teljes lakáskiürítésre van szüksége, akkor bizonyára tájékozódott már valamelyest az árakról. Egy teljes lakáskiürítés nem olcsó mulatság.

Arról nem is beszélve, hogy mennyi időt és energiát emészt fel a folyamat. A holmikat át kell válogatni és szállítható állapotba hozni. Ez a tevékenység napokig is elhúzódhat, és még sokba is kerül.

Amikor sok az értéktelen holmi, akkor egy vagy több konténerre van szükség, ami szintén magas összegre rúghat. Ráadásul a problémát még tetézi az, hogy a belvárosban igen kevés helyen lehet konténert elhelyezni egy-két óránál hosszabb időre.

Már ebből a néhány adatból is látható, hogy egy teljes lakáskiürítés mekkora kapacitást és anyagi erőforrást emészt fel. A végső ár akár 100 ezer forint fölé is mehet. De nem nálunk!

Szeretne ezektől a problémáktól egy csapásra megszabadulni? Ez most lehetséges. Mindent megoldunk Ön helyett, akár ingyen.

Teljes lakáskiürítés menete

Lakáskiürítés hagyaték felvásárlásTeljes lakáskiürítés előtt az alapvető helyzet az, hogy Ön ott áll a kiadandó/eladandó lakásban, ami tele van olyan holmikkal, amire Önnek vagy nincs szüksége, vagy nem tudja hol elhelyezni.

Fokozottan kényelmetlen helyzet, ha a holmik nagy részéről nem tudja, hogy értékes vagy értéktelen. Ez pont olyan állapot, ami azonnali döntést követel meg, hiszen ilyen esetben az időtényező általában igen fontos. Amikor a helyzet gyorsaságot követel meg, akkor szokták az emberek elkövetni a legnagyobb hibákat.

Több eset lehetséges, de a két leggyakoribb, hogy vagy olyan holmik is kidobásra kerülnek, melyek esetleg értékesek, vagy a hirtelen lomtalanítás rettentően sokba kerül. Mindkét esetet érdemes elkerülni. Ebben tudunk Önnek segíteni.

Önnek nem szükséges lomtalanítás után rohangálni. Elegendő, ha ebben a helyzetben felhív minket. Ekkor egy előre megbeszélt időpontban, a lehető leggyorsabban a helyszínre igyekszünk. Felmérjük a lakásban lévő ingóságokat. Ekkor derül ki, hogy a teljes lakáskiürítés mekkora költséggel fog járni, illetve jó esetben, mennyit fizetünk Önnek. Ha nem sikerül megegyeznünk, a kiszállás és az értékbecslés abban az esetben is díjtalan. Ebből adódóan, Önnek egyáltalán semmi veszítenivalója nincs. Ez pont egy olyan szolgáltatás, amin Ön kizárólag csak nyerhet.

Ezek után az Ön kezében van a döntés, hogy szeretne elhúzódó, fáradságos és drága módon megoldani a lakáskiürítést, vagy minket választ, és a lehető legolcsóbb és leggyorsabb módszert választja.

Hívjon minket az alábbi telefonszámon!

+36 70 423 8441